JavaScript is required to view this page.
De Konjac spons: waarom de ene Konjac spons de andere niet is - Elicious

De Konjac spons: waarom de ene Konjac spons de andere niet is

Bij Elicious hebben we een uitgebreide collectie Konjac sponzen die bijzonder gewaardeerd worden door onze gebruikers. En dat heeft alles te maken met de kwaliteit. Laten we eens kijken waarom sommige producten simpelweg niet kunnen tippen aan de onze.

Het begint al met de consistentie van de spons. De structuur moet goed zijn, net als bij het bakken van een cake bijvoorbeeld. Dat garandeert dat de spons makkelijk water opneemt en dus voldoende groot wordt. Dat niet alleen, het garandeert ook dat bij het drogen de luchtstroom snel zijn weg kan vinden en de spons goed droogt.

Is dat belangrijk dan? Jazeker, want als de spons niet snel en goed droogt dan is het een goede groeibodem voor allerlei microben. Zeker wanneer de spons niet helemaal goed schoon is.

Een gelijkmatige structuur is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat de spons lekker zacht aanvoelt, en dat is niet altijd het geval bij minder goede kwaliteit.

Kijk eens naar onderstaande foto’s: 

Als je de roze spons doorknipt zie je ook duidelijk dat er geen egale structuur is.

Deze spons komt bij ons dus niet door de kwaliteitscontrole (natuurlijk is er bij ons ook wel eens een maandagmorgen gevalletje...)

Terugkomend op de voedingsbodem voor microben die de spons verder in kwaliteit kunnen doen verminderen: hoewel het een accessoire / hulpmiddel is, moet worden benadrukt dat het wel degelijk een huidverzorgingsproduct is. Daarom worden de Elicious sponzen, net als al onze andere producten, met de grootst mogelijke zorg vervaardigd en voldoen ze aan strenge kwaliteitsnormen. Ze worden geproduceerd met inachtneming van de cosmetische standaard in een stofvrije werkomgeving die voldoet aan alle internationale normen. Het resultaat is een schoon product waarin microben geen kans krijgen.

Neem gerust een kijkje:

Een goed productkan alleen worden vervaardigd in de juiste omgeving. Hoewel we niet altijd letterlijk bij anderen kunnen binnenkijken, biedt het internet ons toch een kijkje achter de schermen:

Ze hebben veel voorraad.

En voldoende verpakkingscapaciteit, bergen sponzen op de vloer.

De keuze is aan jou om je eigen conclusie te trekken. Bij Elicious staat het streven naar producten die aan jouw verwachtingen voldoen centraal.

BEKIJK HIER ONZE HELE COLLECTIE

0 reacties 0

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.