JavaScript is required to view this page.

Onze gezonde missie

Elicious staat voor duurzame, milieuvriendelijke producten die betaalbaar zijn. Onze producten zijn gemaakt van gezonde ingrediënten die altijd duidelijk zijn geëtiketteerd. Ze zijn vrij van parabenen, sulfaten, giftige chemicaliën en onnodige toevoegingen - puur en simpel....just Elicious.

Deze tekst vind je onderaan onze webpagina.

Een beetje meer uitleg is wel zo fijn. Wij, vader en dochter, vinden onze leefomgeving meer dan belangrijk en dus ook duurzame, milieuvriendelijke producten. Wij hebben een unieke kijk op product sourcing; alles met respect voor de natuur en de mens.

We zijn zowel woonachtig in Nederland als in Vietnam en hebben mede daardoor de mogelijkheid een ethische toeleveringsketen te creëeren. Hierbij spelen kleine boerderijen, ambachtelijke werkplaatsen en transparante fabrieken een grote rol. Een deel van onze filosofie is het versterken en ondersteunen van plaatselijke gemeenschappen door samen te werken aan milieuvriendelijke, unieke alternatieven voor plastic. Ons assortiment duurzame, milieuvriendelijke producten wordt allemaal op verantwoorde wijze door ons samengesteld en in nauw overleg met ons gemaakt, zodat jij als consument niet de last van die verantwoordelijkheid hoeft te dragen. Niet altijd eenvoudig, maar met onze jarenlange ervaring en geduld zijn we er trots op dat we samenwerken met mensen wiens waarden overeenkomen met de onze.

Daarnaast is Zuid-Oost Azië natuurlijk een bron van heel veel ingrediënten die wij allemaal zo heerlijk vinden; in ons eten en in onze persoonlijke verzorging. Deze worden gebruikt voor allerlei producten die hier in Europa gemaakt worden. De mensen daar staan voor een groot deel nog steeds erg dicht bij de natuur en we kijken soms met verbazing naar de kennis die ze hebben en hoe ze die toepassen.

Met kennis van zaken verwonderen we ons vaak over de (naar onze mening) te hoge prijzen voor duurzame, milieuvriendelijke producten waarmee we de uitdaging kunnen aangaan om de natuur weer in balans te brengen. Want dat kan alleen maar als we het met z'n allen doen, niet alleen maar een selecte groep die zich dat kan veroorloven.

En dus zijn we hier aangeland; met een mooie collectie die werkelijk 'schoon' is en voor prijzen waarbij je een sprongetje van blijdschap wil maken. Mee eens?

En we willen je alleen maar overtuigen met onze producten. We gebruiken niet allerlei 'social proof' overtuigingstechnieken om je sneller tot kopen te bewegen. Wij hebben geduld, net als de natuur.

Klik hier om meer te lezen in onze 'wist je dat?' artikelen

 

Wil je op de hoogte blijven?

Van onze Minimal Waste Lifestyle, nieuwe producten, leuke acties en blogs? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

Based on 233 reviews
85%
(197)
9%
(20)
2%
(5)
1%
(3)
3%
(8)
Walnoot

Heerlijke spons
Ik wil niet anders meer

Walnoot, zachte peeling sponsjes

Snelle en perfecte levering, sponsjes zijn perfect en makkelijk in gebruik. Zeer tevreden mee

Goed

Snelle en nette levering.
Konjacspons is goed, maar ik merk niet zoveel verschil met andere merken
Conditionerbar is fantastisch. Heerlijke geur en werkt perfect.

Gezichtssponsje met rode klei.

Een heerlijk sponsje, die een zacht aanvoelende huid geeft. Heb er drie als aardigheidje verstuurd aan mijn zusje, mijn nichtje en een vriendin. Alle drie zijn zij er ook enthousiast over!

Wasnoten natuurlijk wasmiddel

Ik ben tevreden met de resultaat na mijn wassen. Probeer over te stappen naar natuurlijk product

Ecologisch droger ballen

Tevreden

Geweldige spons

Spons is heel fijn in gebruik, overtreft de verwachting!

Super goede kwaliteit

Goede kwaliteit en erg mooie producten! Goed verpakt met verzending.

Boven verwachting

De noten geprobeerd en ik ben om. Heerlijke neutrale geur, heerlijk zacht resultaat

Kan ook in de vriezer!

Ik neem de broodzak mee naar de bakker en laat het gesneden brood er gelijk in doen. Thuis kan het zo de vriezer in, om er per dag een aantal boterhammen uit te halen. Alleen het speltbrood wordt snel oud, maar voor gewoon volkorenbrood werkt het prima.

Super handig en duurzaam

Een heerlijke shampoo die snel schuimt. Zo praktisch en vooral ook zo duurzaam. Aanrader!

E
Handgemaakte natuurlijke zeep Just Green Tea 100g
Emaad
Just Green tea (100g)

Erg tevreden over! De zeep reinigt de huid erg goed en schuimt bovenal erg makkelijk. Je hebt een beetje nodig zoals aangegeven. Voor mensen met een gevoelige huid is deze zeep erg aan te raden :)

Frangipani zeep

Heerlijke zachte zeep voor de huid.
Zachte heerlijke geur en huid voelt na het douchen zacht aan.

Uitstekend

Ik gebruik de spons ter vervanging van een peeling die op mijn leeftijd te agressief is geworden voor mijn gelaat. Ik ben er uiterst tevreden mee.

lemongrass zeep

een heerlijk stuk zeep wat mij betrefd had de geur iets sterker moeten zijn maar al met al zeer tevreden

Myrtle Lemongrass zeep

Deze zeep geeft een heerlijk zacht en romig schuim, droogt de huid niet uit en spoelt weer makkelijk af
De geur is ook heerlijk
Ook heel fijn om te gebruiken met scheren van je benen bikinilijn en oksels

zeer tevreden!

Ik wist niet zo goed wat ik er van moest gaan verwachten. Ik dacht laat ik deze deo er gewoon eens extra bij bestellen. Boven verwachting fijn! Geurloos, het laat absoluut geen laagje achter, plakt niet en doet zijn werk!!

Superfijne shampoobar!

Heel erg tevreden met deze shampoobar. Lekkere geur, is makkelijk te gebruiken en eindelijk eentje met goede verzorgende natuurlijke ingrediënten. Haar had gelijk wat meer volume en was ook niet snel vet. Ook snel geleverd. Top!

Fijne spons van goede kwaliteit.

Duidelijk betere kwaliteit dan soortgelijke goedkopere sponzen van een ander merk.

Snelle levering

Werkt perfect, snelle levering, ik weet nog niet of t m’n was sneller droog wordt/ hangt erg af van de hoeveelheid en kleur.

Konjacspons.

Superfijn product en niet duur

Lekker vers

Had voor het eerst zelf brood gebakken en het bleef echt heel goed vers met deze nieuwe zak. Had ik niet verwacht dus goede aankoop!

Aloë Vera Spons

Fijne spons
Ik heb de dikke aloë Vera spons deze ligt fijn in de hand en voelt heerlijk aan op de huid

Fijn ecologisch product

Fijne ecologische wollen droger ballen. Anders zouden het tennisballen zijn maar die bevatten plastic en kunstrubber. De ballen werken perfect! Was sneller droog en ook de vulling van winterjassen weer goed verdeeld.

Sandalwood

Cadeautje om te gebruiken. Schuimt lekker, geur vind ik zalig en zacht scrub effect maakt m’n huid heerlijk zacht.