Onze gezonde missie

Elicious staat voor duurzame, milieuvriendelijke producten die betaalbaar zijn. Onze producten zijn gemaakt van gezonde ingrediënten die altijd duidelijk zijn geëtiketteerd. Ze zijn vrij van parabenen, sulfaten, giftige chemicaliën en onnodige toevoegingen - puur en simpel....just Elicious.

Deze tekst vind je onderaan onze webpagina.

Een beetje meer uitleg is wel zo fijn. Wij, vader en dochter, vinden onze leefomgeving meer dan belangrijk en dus ook duurzame, milieuvriendelijke producten. Wij hebben een unieke kijk op product sourcing; alles met respect voor de natuur en de mens.

We zijn zowel woonachtig in Nederland als in Vietnam en hebben mede daardoor de mogelijkheid een ethische toeleveringsketen te creëeren. Hierbij spelen kleine boerderijen, ambachtelijke werkplaatsen en transparante fabrieken een grote rol. Een deel van onze filosofie is het versterken en ondersteunen van plaatselijke gemeenschappen door samen te werken aan milieuvriendelijke, unieke alternatieven voor plastic. Ons assortiment duurzame, milieuvriendelijke producten wordt allemaal op verantwoorde wijze door ons samengesteld en in nauw overleg met ons gemaakt, zodat jij als consument niet de last van die verantwoordelijkheid hoeft te dragen. Niet altijd eenvoudig, maar met onze jarenlange ervaring en geduld zijn we er trots op dat we samenwerken met mensen wiens waarden overeenkomen met de onze.

Daarnaast is Zuid-Oost Azië natuurlijk een bron van heel veel ingrediënten die wij allemaal zo heerlijk vinden; in ons eten en in onze persoonlijke verzorging. Deze worden gebruikt voor allerlei producten die hier in Europa gemaakt worden. De mensen daar staan voor een groot deel nog steeds erg dicht bij de natuur en we kijken soms met verbazing naar de kennis die ze hebben en hoe ze die toepassen.

Met kennis van zaken verwonderen we ons vaak over de (naar onze mening) te hoge prijzen voor duurzame, milieuvriendelijke producten waarmee we de uitdaging kunnen aangaan om de natuur weer in balans te brengen. Want dat kan alleen maar als we het met z'n allen doen, niet alleen maar een selecte groep die zich dat kan veroorloven.

En dus zijn we hier aangeland; met een mooie collectie die werkelijk 'schoon' is en voor prijzen waarbij je een sprongetje van blijdschap wil maken. Mee eens?

En we willen je alleen maar overtuigen met onze producten. We gebruiken niet allerlei 'social proof' overtuigingstechnieken om je sneller tot kopen te bewegen. Wij hebben geduld, net als de natuur.

Klik hier om meer te lezen in onze 'wist je dat?' artikelen

 

Wil je op de hoogte blijven?

Van onze Minimal Waste Lifestyle, nieuwe producten, leuke acties en blogs? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!