Onze gezonde missie

Elicious staat voor duurzame, milieuvriendelijke producten die betaalbaar zijn. Onze producten zijn gemaakt van gezonde ingrediënten die altijd duidelijk zijn geëtiketteerd. Ze zijn vrij van parabenen, sulfaten, giftige chemicaliën en onnodige toevoegingen - puur en simpel....just Elicious.

Deze tekst vind je onderaan onze webpagina.

Een beetje meer uitleg is wel zo fijn. Wij, vader en dochter, vinden onze leefomgeving meer dan belangrijk en dus ook duurzame, milieuvriendelijke producten. Wij hebben een unieke kijk op product sourcing; alles met respect voor de natuur en de mens.

We zijn zowel woonachtig in Nederland als in Vietnam en hebben mede daardoor de mogelijkheid een ethische toeleveringsketen te creëeren. Hierbij spelen kleine boerderijen, ambachtelijke werkplaatsen en transparante fabrieken een grote rol. Een deel van onze filosofie is het versterken en ondersteunen van plaatselijke gemeenschappen door samen te werken aan milieuvriendelijke, unieke alternatieven voor plastic. Ons assortiment duurzame, milieuvriendelijke producten wordt allemaal op verantwoorde wijze door ons samengesteld en in nauw overleg met ons gemaakt, zodat jij als consument niet de last van die verantwoordelijkheid hoeft te dragen. Niet altijd eenvoudig, maar met onze jarenlange ervaring en geduld zijn we er trots op dat we samenwerken met mensen wiens waarden overeenkomen met de onze.

Daarnaast is Zuid-Oost Azië natuurlijk een bron van heel veel ingrediënten die wij allemaal zo heerlijk vinden; in ons eten en in onze persoonlijke verzorging. Deze worden gebruikt voor allerlei producten die hier in Europa gemaakt worden. De mensen daar staan voor een groot deel nog steeds erg dicht bij de natuur en we kijken soms met verbazing naar de kennis die ze hebben en hoe ze die toepassen.

Met kennis van zaken verwonderen we ons vaak over de (naar onze mening) te hoge prijzen voor duurzame, milieuvriendelijke producten waarmee we de uitdaging kunnen aangaan om de natuur weer in balans te brengen. Want dat kan alleen maar als we het met z'n allen doen, niet alleen maar een selecte groep die zich dat kan veroorloven.

En dus zijn we hier aangeland; met een mooie collectie die werkelijk 'schoon' is en voor prijzen waarbij je een sprongetje van blijdschap wil maken. Mee eens?

En we willen je alleen maar overtuigen met onze producten. We gebruiken niet allerlei 'social proof' overtuigingstechnieken om je sneller tot kopen te bewegen. Wij hebben geduld, net als de natuur.

Klik hier om meer te lezen in onze 'wist je dat?' artikelen

 

Wil je op de hoogte blijven?

Van onze Minimal Waste Lifestyle, nieuwe producten, leuke acties en blogs? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

Based on 245 reviews
84%
(207)
9%
(21)
2%
(6)
1%
(3)
3%
(8)
heerlijke zeep en deo

lekker zachte en goed ruikende zeep. De natuurlijke deodorant is heel goed, geen ‘zweetdoorbraak’ en handig in gebruik!

Wasnoten natuurlijk wasmiddel, 750gr - met waszakje

Triple citrus zeep

Lekker ruikende zeep.
lang plezier van na gebruik.(douche.)
Heel tevreden over dit product.

Superfijne kwaliteit en service

Tijdig, mooie producten, ben gewoon blij!!

Handgemaakte natuurlijke zeep Soothing Coconut 100g

Bestelling

Alles werd weer keurig en snel bezorgd

Stevig en betaalbaar

De deksels van de set van drie passen perfect op de schaaltjes die we veel gebruiken. Ze zijn stevig en betaalbaar. Alleen jammer dat het pastelkleuren zijn, ik had liever knalkleuren gehad.

Spons

Mijn huid knapt er helemaal van op

Klei en scub

Super fijne sponsen

Yes!

Ik hou van zulke webshops! Geen massa, maar eerlijke liefdevolle producten met respect voor moeder Aarde. En vriendelijk contact met een persoonlijk (eco) kaartje erbij. De zeep ruikt heerlijk en de levering was snel (al had ik helemaal geen haast) Heel tevreden!

Product was geopend. Geen reactie op mijn mail

Beste
De producten zijn goed. Alleen was de pot Body butter Jasmine geopend. Ik schreef hiervoor een mail naar jullie info op 02/04/2024 maar kreeg geen reactie.

Soothing calendula shampoobar

Walnoot

Heerlijke spons
Ik wil niet anders meer

Walnoot, zachte peeling sponsjes

Snelle en perfecte levering, sponsjes zijn perfect en makkelijk in gebruik. Zeer tevreden mee

Goed

Snelle en nette levering.
Konjacspons is goed, maar ik merk niet zoveel verschil met andere merken
Conditionerbar is fantastisch. Heerlijke geur en werkt perfect.

Gezichtssponsje met rode klei.

Een heerlijk sponsje, die een zacht aanvoelende huid geeft. Heb er drie als aardigheidje verstuurd aan mijn zusje, mijn nichtje en een vriendin. Alle drie zijn zij er ook enthousiast over!

Wasnoten natuurlijk wasmiddel

Ik ben tevreden met de resultaat na mijn wassen. Probeer over te stappen naar natuurlijk product

Ecologisch droger ballen

Tevreden

Geweldige spons

Spons is heel fijn in gebruik, overtreft de verwachting!

Super goede kwaliteit

Goede kwaliteit en erg mooie producten! Goed verpakt met verzending.

Boven verwachting

De noten geprobeerd en ik ben om. Heerlijke neutrale geur, heerlijk zacht resultaat

Kan ook in de vriezer!

Ik neem de broodzak mee naar de bakker en laat het gesneden brood er gelijk in doen. Thuis kan het zo de vriezer in, om er per dag een aantal boterhammen uit te halen. Alleen het speltbrood wordt snel oud, maar voor gewoon volkorenbrood werkt het prima.

Super handig en duurzaam

Een heerlijke shampoo die snel schuimt. Zo praktisch en vooral ook zo duurzaam. Aanrader!

E
Handgemaakte natuurlijke zeep Just Green Tea 100g
Emaad
Just Green tea (100g)

Erg tevreden over! De zeep reinigt de huid erg goed en schuimt bovenal erg makkelijk. Je hebt een beetje nodig zoals aangegeven. Voor mensen met een gevoelige huid is deze zeep erg aan te raden :)

Frangipani zeep

Heerlijke zachte zeep voor de huid.
Zachte heerlijke geur en huid voelt na het douchen zacht aan.