JavaScript is required to view this page.
Waar voor je geld met eerlijke prijzen - Elicious

(H)eerlijke prijzen bij Elicious, hoe doen we dat?

Hoe krijg je nou waar voor je geld? Het antwoord op die vraag is heel erg simpel: door de extra kosten weg te strepen. Als echt klein Nederlands familiebedrijf doen we eigenlijk zo ongeveer alles zelf. Van de productontwikkeling tot de online shop en alles wat daar nog meer bij komt kijken.

Dat geeft niet alleen veel voldoening, maar ook veel voordeel. We hoeven immers niet iedereen forse bedragen te betalen voor hun diensten. En dat scheelt!

Daarnaast snijden we de ‘onnodige’ delen weg die eigenlijk alleen maar gebruikt worden om de zaken wat mooier te maken. Waar het om gaat is dat we met z’n allen producten gebruiken die beter zijn voor het milieu en Moeder Aarde respecteren. Maar dan moet het wèl betaalbaar zijn. Waar voor je geld dus.

Dat laatste is lang niet altijd het geval en daar willen we verandering in brengen. Producten van uitstekende kwaliteit tegen (h)eerlijke prijzen.

Hier wordt het gelijk duidelijk:

Een logische reactie is: importeurs? Maar als het gemaakt is in Nederland dan is dat toch niet zo? Vraag jezelf maar eens af waar die ingrediënten dan vandaan komen; zoiets als kokosnoot bomen groeien nu eenmaal niet bij ons in de achtertuin, net als heel veel andere dingen die we fijn vinden en gebruikt worden in natuurlijke producten.

We kunnen nog meer dingen opnoemen welke gebruikt worden om jou te overtuigen maar niets bijdragen aan de kwaliteit van de producten. Wij kiezen de simpele weg van kwaliteit en aandacht voor detail. Duurt misschien iets langer maar dat vinden wij prima.

Wat we op deze manier besparen hoeven we niet uit te geven en dus ook niet in de prijzen op te nemen. Gewoon elke dag de beste deal. Mega sales en super aanbiedingen vind je bij ons niet. Soms doen we iets leuks. Voor jou, als Elicious liefhebber 💚

‘Wie goed doet, goed ontmoet’ is een oud gezegde, maar daarom niet minder waar. Als wij onze beloftes waar maken dan komen jullie vanzelf bij ons, vroeger of later. Toch?

Wil je op de hoogte blijven?

Over onze producten voor duurzame persoonlijke verzorging en een plasticvrij thuis, leuke acties en blogs? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

0 reacties 0

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.