Waarom Elicious zeep?

Wist je dat industriële zeep en shower gels de reden kunnen zijn van huidproblemen? Dat komt doordat ze veelal een cocktail van chemische ingrediënten bevatten en het ontbreekt aan natuurlijke glycerine.

Er zijn op zijn minst 5 redenen te noemen waardoor je zou moeten overwegen om Elicious zeep te gebruiken voor je dagelijkse douche.

1. We gebruiken geen enkel schadelijk of giftig ingrediënt. Elicious zeep wordt helemaal met de hand gemaakt van de beste natuurlijke bestanddelen. Dat houdt het water ook schoon.
2. We zijn nogal ouderwets; we geloven niet in snel & fel maar in langzaam & perfect. Daarom werken we nog met een ouderwets koude bereiding.
3. Ingrediënten welke van dieren afkomstig zijn komen er bij ons niet in. Bovendien zijn ze niet goed voor je huid, alleen maar goedkoop. En natuurlijk beste we nooit iets op dieren.
4. We verpakken de zeep met het milieu in ons achterhoofd. Onze zeep is onschadelijk voor moeder natuur dus onze verpakking moet dat ook zijn. Om de zeep toch de juiste bescherming tegen uitdrogen te geven gebruiken we rijstpapier en een een label van gerecycled papier.
5. Je huid zal van Elicious zeep gaan houden! Verbazingwekkend hydraterend en zacht voor je huid. En keuze uit vele geuren die bij je blijven.