Onze gezonde missie

Elicious staat voor duurzame, milieuvriendelijke producten die betaalbaar zijn. Onze producten zijn gemaakt van gezonde ingrediënten die altijd duidelijk zijn geëtiketteerd. Ze zijn vrij van parabenen, sulfaten, giftige chemicaliën en onnodige toevoegingen - puur en simpel....just Elicious.

Deze tekst vind je onderaan onze webpagina. 

Een beetje meer uitleg is wel zo fijn. Wij, vader en dochter, vinden onze leefomgeving meer dan belangrijk. En die leefomgeving strekt zich uit van Europa tot Zuidoost-Azië; jawel vele jaren midden in 'waar het gebeurt'. 

Het doet dan ook een beetje pijn om alleen maar te lezen over het vele afval waarmee Azië wordt geassocieerd (vaak op plekken die massaal door toeristen bezocht worden overigens) want dat is maar 1 aspect van dat mooie werelddeel dat uiteindelijk ook door velen van ons geliefd is.

Ja, er is een afvalprobleem maar dat heeft ook daar inmiddels de aandacht en er zijn heel veel initiatieven voor hergebruik van materialen. Daar worden gebruiksartikelen van gemaakt die weliswaar niet zo 'fancy' zijn als de westerse wereld dat graag wil zien maar het ruimt wel op!

Daarnaast is Zuid-Oost Azië natuurlijk een bron van zoveel ingrediënten die wij allemaal zo heerlijk vinden; in ons eten en in onze persoonlijke verzorging. Die ook weer gebruikt worden voor allerlei producten die hier in Europa gemaakt worden. De mensen daar staan voor een groot deel nog steeds erg dicht bij de natuur en we kijken soms met verbazing naar de kennis die ze hebben en hoe ze die toepassen.

Met kennis van zaken verwonderen we ons vaak over de naar onze mening te hoge prijzen voor die producten waarmee we de uitdaging kunnen aangaan om de natuur weer in balans te brengen. Want dat kan alleen maar als we het met z'n allen doen, niet alleen maar een selecte groep die zich dat kan veroorloven.

En dus zijn we hier aangeland; met een mooie collectie die werkelijk 'schoon' is en voor prijzen waarbij je een sprongetje van blijdschap wil maken. Mee eens? 

En we willen je alleen maar overtuigen met onze producten. We gebruiken niet allerlei 'social proof' overtuigingstechnieken om je sneller tot kopen te bewegen. Wij hebben geduld, net als de natuur.

 

-->

Wil je op de hoogte blijven?

Van onze Minimal Waste Lifestyle, nieuwe producten, leuke acties en blogs? Schrijf je dan nu in!