Geurige natuurlijke biologische zeep voor een verfrissende zomer - Elicious

Geurige natuurlijke biologische zeep voor een verfrissende zomer

Pas jij je geurkaarsen en parfums aan op basis van het seizoen? Die heerlijk rijke, kruidige geuren die je in de herfst en winter verwarmen, terwijl delicate bloemengeuren je doen denken aan de lente. En in de zomer geven geuren je een ontspannen of energiek gevoel, afhankelijk van je stemming. Nou, Elicious natuurlijke biologische zeep heeft precies datgene waar je naar op zoek bent!

Het biedt de zomerse kracht met verschillende natuurlijke geuren die niet alleen vuil verwijderen, maar je ook meenemen naar een wereld van geuren buiten de muren van je huis. Laten we samen het seizoen induiken met onze favoriete zomerzeep-geuren.

Beste handzepen voor de zomer

Hoewel we allemaal onze favoriete geuren hebben die ons kalmeren of een glimlach op ons gezicht toveren, is het altijd leuk om iets nieuws te proberen.En wanneer kan dat beter dan in de zomer? Stel je voor dat je onder de douche geniet van een zomerse vakantie! Probeer deze handgemaakte zomerse zepen eens; ze gaan lang mee en brengen het ultieme zomergevoel tot leven.

Verfrissende citruszeep

Niets ruikt zo fris als een citrusgeur, en als je erover nadenkt, komen citrusvruchten vaak voor in veel van onze zomerse genoegens. Denk aan koude glazen limonade, schijfjes citroen in ijsthee of een vleugje limoen in een verfrissende gin-tonic. Wat je favoriete citrusvariant ook is om af te koelen op een warme dag, het is net als de aroma's van onze natuurlijke zeep met citrus. 

Met geuren zoals Myrtle Lemongrass of Triple Citrus kun je op een hete zomerdag genieten van verkoelende sensaties.

Geurende bloemenzeep

Wie heeft er nou tijd om de hele dag in de tuin door te brengen? Je hebt allerlei dingen te doen, dus is een heerlijke douche is nooit weg na (of voor) al die dingen. Waarom zou je de ervaring niet wat extra's geven met een van onze natuurlijke zepen met bloemengeuren? We hebben klassieke bloemenmengsels, eventueel gecombineerd met andere ingrediënten, maar altijd in perfecte balans. Ze zijn zoet en zomers, zonder te overheersen. Geloof ons, je zult die betoverende bloemengeur nog lang blijven ruiken.

Voor een vleugje "Frankrijk" kun je kiezen voor Lavender Heaven of Lavender Soul.

Wil je je in tropische sferen wanen? Dan zijn Paradise Frangipani of Orchid Vanille perfect voor jou.

Laat je betoveren door La Vie en Rose of Romancing Rose. Klinkt dat niet heerlijk?

En als je op zoek bent naar een moment van pure ontspanning, probeer dan onze Relaxing Jasmine. Het is een kleine zen-pauze in een zeepje.

Aromatische Zeep

Wat is er nu meer zomers dan een uitstapje naar de natuur? We hebben die vakantie-uitstapjes verpakt in verschillende geuren. De betoverende aroma's, vleugjes warme aarde en noten van tropische bomen brengen een vakantiegevoel naar jouw eigen huis. Of je nu klusjes te doen hebt of een drukke werkweek voor de boeg hebt, dat betekent niet dat je niet kunt ontsnappen aan de realiteit telkens wanneer je een van deze natuurlijke biologische zepen gebruikt.

Krijg een heerlijk kruidige "kick" met Energizing Cinnamon.

Bijna letterlijk de mintblaadjes opsnuiven met Imperial Peppermint.

Laat je gedachten dwalen naar het mooiste bos met Serene Sandalwood.

Ervaar het gevoel van een tropisch strand met Soothing Coconut.

Ben jij er ook klaar voor? Ga dan naar onze collectie natuurlijke biologische zeep, bestel snel en wij zorgen dat je er morgen nog van kan genieten!

0 reacties 0

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.