De beste hondenshampoo 100% plasticvrij - Elicious

Lekker; zo’n hondenzeepje. Maar het kan veel beter!

De beste hondenshampoo. Mijn hond heet Snoopy! En ja het is een beagle net als in The Peanuts, lekker eigenwijs en altijd op zoek naar iets eetbaars of iets waar ze op kan jagen. Niet zo gek dat ze tijdens het wandelen veelvuldig in het hoge gras of tussen de struiken te vinden is.

En als jouw hond ook maar een beetje op de mijne lijkt dan heeft je harige vriend er geen probleem mee om ‘niet helemaal schoon’ thuis te komen. Maar ze kan ook in ‘gezelschap’ thuiskomen van bijvoorbeeld teken of ander ongerief. Dan heb je de beste hondenshampoo nodig.

Nu is er natuurlijk veel verschil tussen de verschillende rassen, maar mijn Snoopy is bepaald geen fan van lekker badderen. Je moet haar erbij ‘slepen’, maar daarna laat ze het wel over haar heen komen, letterlijk! En laten we eerlijk zijn; een goede gezonde vacht is net zo belangrijk als het geven van de juiste voeding en vitamines.

Natuurlijk zijn we ook voor de dierenshampoo een groot voorstander van plasticvrij en daarom laten we die plastic flessen in de dierenwinkel mooi waar ze zijn. Daarna wordt het lastiger, want ondanks het feit dat er veel honden shampoo bars zijn, hebben ze niet de eigenschappen die je er van zou willen en moeten verwachten. Je wilt niet alleen dat je vriend lekker ruikt, maar ook daadwerkelijk goed verzorgd wordt.

Nou, geen zorgen meer daarover! Elicious heeft nu de 100% natuurlijke en beste hondenshampoo bar die alles heeft wat je harige vriend nodig heeft. Echt de beste hondenshampoo. Deze ‘Forever Friends’ bar heeft natuurlijk helemaal geen parabenen, SLS, SLES of andere nare ingrediënten. Maar wel een geweldige mix van verzorgende olie.

Deze zachte zeep bestrijdt bacteriën, schimmels en ongedierte. Werkt perfect bij alle vacht types en is lekker handig in gebruik met het grote formaat van 200 gram. Deze zeep is gemaakt voor honden, maar ook perfect voor grotere dieren zoals paarden, geiten etc. Als je dier teken heeft dan vallen die normaal gesproken binnen 24 uur van je dier af, na gebruik van de zeep. Weersta de verleiding om ze te verwijderen, want dan kan het kopje achterblijven en een ontsteking veroorzaken. Vlooien moeten direct van het dier vallen tijdens het wassen.

Daarmee is dit nieuwe Elicious product niet alleen perfect voor de vacht maar helpt het ook jeuk te verzachten en is het perfect tegen verschillende huidaandoeningen. Echt gemaakt voor je furry friend en geen leuke variatie op een mensen product. Als je naar de zeep shampoo bar kijkt dan zie je allemaal riviertjes van natuurlijke glycerine; die houden de huid en de vacht goed gehydrateerd en voorkomt dat de natuurlijke vetlaag wordt aangetast.

 

Hoe vaak moet je je hond wassen? Daar is geen eenduidend antwoord op. Het hangt af van het seizoen, welke activiteiten jij en je hond hebben gedaan en van de hond zelf. En dat kan je het beste zelf beoordelen. De algemene vuistregel voor de meeste honden is één keer per maand. Meer als ze extra vuil zijn, omdat ze op veldtocht geweest zijn, of juist minder als ze lekker lui hebben rondgehangen thuis. Bestel de beste hondenshampoo nu snel.

Wil je op de hoogte blijven?

Over onze producten voor duurzame persoonlijke verzorging en een plasticvrij thuis, leuke acties en blogs? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

0 reacties 0

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.