Ben jij ook zo ‘niet blij’ met de prijsontwikkelingen? - Elicious

Ben jij ook zo ‘niet blij’ met de prijsontwikkelingen?

Anderhalf jaar geleden gingen we van start en een van onze speerpunten was ‘producten van geweldige kwaliteit tegen (h)eerlijke prijzen’. Dat hebben we waargemaakt en daar gaan we mee door, beloofd!

Maar in de tussentijd is er (helaas) wel het een en ander veranderd in de wereld. 

Hierdoor zijn ook wij genoodzaakt onze prijzen (voor een deel) aan te passen. We gaan jullie niet vervelen met alle redenen die hier debet aan zijn, maar de gestegen prijzen voor grondstoffen, transport etc. gekoppeld aan de waarde van de Euro zijn in het bijzonder de veroorzakers.

Worden wij echt niet blij van, en jullie ook niet. Daar zijn we van overtuigd.

Hoe nu verder? Daar hebben we behoorlijk lang over nagedacht en we hebben besloten dat ook wij offers moeten brengen.

Dus offeren we een deel van onze marge op, gedeelde smart is halve smart zullen we maar zeggen. 

Het is al moeilijk genoeg om dit soort dingen te moeten doen. En als we kansen zien om het helemaal niet te doen dan maken we een vreugde dansje natuurlijk.

We willen niet inleveren op de kwaliteit, we doen niet aan krimpinflatie (minder inhoud voor dezelfde prijs) en we blijven trouw aan onze waarden.

En als we het dan toch over trouw hebben, leuk nieuws: onze vaste klanten kunnen vanaf nu sparen met het Elicious Rainforest Rewards Plan voor korting op toekomstige bestellingen, gratis verzending of een andere leuke aanbieding. En je spaart niet alleen met je bestellingen, maar ook met je verjaardag, als je ons aanbeveelt en nog meer 💚

Meld je dus snel aan: https://www.elicious.eu/account/register

0 Kommentare 0

Hinterlassen Sie einen Kommentar

Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen